Ce este MotoBiasat Mental School?

  • Pregătire mentală?

    Explicarea detaliată și cu exemple a principalelor procese psihice care sunt vitale pe motocicletă completate cu exerciții și sfaturi care să te facă mai conștient și mai stăpân pe motor!

  • Viteză de învățare!

    VIDEO-LECȚII pe care le urmărești confortabil, în ritmul tău! VIDEO-GRAFICE și ANIMAȚII pentru o înțelegere mai rapidă a fenomenelor mentale. MATERIALE DOWNLOADABILE pentru traseul tău de pregătire mentală.

  • Utilitatea MotoBiasat

    Înțelegerea erorilor mentale, cum să privești și ce atitudine să ai în trafic, cum să-ți controlezi emoțiile și cum să te relaxezi focusat pe motor - acestea pot face diferența între risc conștient și accident surprinzător.

Instructor MotoBiasat

Psiholog

Teodor Raileanu-Olariu

Psiholog cu multiple specializări în psihoterapie (hipnoză clinică), psihologie organizațională și psihologia transporturilor (curs master), actualmente doctorand în psihologia fake news la Univ. Al. Ioan Cuza (Iași). Este trainer principal MotoBiasat cu o experiență motociclistică de mai bine de 10 ani. Autor al jurnalului de călătorie mentală „Motomorfoza”, volum lansat în cadrul FILIT 2016 și SMAEB 2017.

FAQ

Răspunsuri la întrebările pe care le-ai putea avea:

  • De ce am nevoie de cursuri de pregătire mentală?

    Răspunsul nu e complicat, dar nici simplu: erorile din „software”-ul care este mintea noastră pot produce evaluări greșite ale situațiilor, persoanelor sau fenomenelor din trafic. Sunt erori inconștiente, dar care ne pot duce în situații ce pot deveni periculoase.

  • Ce conțin cursurile?

    Cursurile oferă materiale diverse și variate suficiente pentru a înțelege fenomenele psihologice implicate în motociclism. Video, text, chart-uri și infografice, teste de verificare și materiale downloadabile, plus bibliografie suplimentară pentru cei care doresc să aprofundeze științific.

  • Care sunt diferențele între cursuri?

    Sunt două niveluri principale: Beginner BGN (0 - 8.000 km experiență) și Advanced ADV (+8.000 km). Variază structura cursului (ordinea de abordare a subiectelor și temele de curs), exemplele utilizate (se ține cont de experiență), materialele explicative (simplificate la Beginner). MINI conține doar fragmente din cursurile BGN și ADV care prezintă totuși o parte din concepte și explicații. Totuși, lipsesc detaliile și, important, toate componentele practice și de exerciții.

  • Cum se derulează cursurile?

    Structura de curs este SECVENȚIALĂ, adică pentru a trece la următoarul subiect, trebuie parcurse toate celelalte anterioare. Cursurile sunt organizate pe capitole, iar acestea conțin „subiecte”. Fiecare secțiune se încheie cu un test recapitulativ. Unele cursuri (din Advanced, în special) au ramnificații opționale în cadrul subiectelor pentru a putea aprofunda anumite concepte și fenomene psihologice.

  • Ce materiale pot descărca din curs?

    La fiecare capitol (și subiect) sunt materiale care se pot descărca și care conțin principala problemă abordată, caracteristici și soluții la aceasta. În principal vor fi pdf-uri, infografice, rezultate la testări, rezumate sau exemple relevante.

  • Există și o parte practică?

    Desigur! Pe lângă exercițiile de concentrare și focusare a atenției, vor fi tehnici de extindere a câmpului conștiinței în trafic, tehnici de relaxare și autocontrol.

  • Cum se poate achiziționa un curs?

    Sunt două variante principale: 1. Card VISA/MasterCard - direct de pe acest site prin Stripe (partener exclusiv Thinkific), conexiune securizată. 2. PayPal - direct de pe site. Pentru alte modalități trebuie să ne contactați direct (mail, Facebook, telefon) pentru soluții.

  • Dacă nu sunt mulțumit?

    Cu siguranță vei găsi informații pe care nu le știai! Ca să fii sigur ce achiziționezi, poți viziona la fiecare curs structura capitolelor și temele abordate. Mai mult, primele două lecții sunt gratuite și conțin detalii din curs! De asemenea, poți să ne contactezi pentru detalii suplimentare. Din păcate platforma nu permite întreruperea cursului pe parcurs și returnarea automată a banilor. Va trebui să iei legătura cu noi pentru a rezolva orice diferend.

Opinii, comentarii și recenzii

Sunt multe chestii sub cască

Vlad M. - director service

Hoinăreala cu motorul nu e doar despre kilometri; ci despre ce se întâmplă sub cască, gânduri, planuri, libertate. E super dacă poți învăța cum să folosești mintea să devii un biker mai bun!

Învățarea este continuă!

Răzvan L. - instructor moto

Primul pas este învățarea comenzilor. Apoi dobândirea deprinderilor de conducere. Însă, după ce iei permisul ești singur în trafic. Abia atunci contează cu adevărat pregătirea mentală care te ține în siguranță!

Chestii de învățat

Radu P. - sportiv antreprenor

Am căutat cursuri de îmbunătățire a tehnicii de condus (în special viraje!). Plăcut surprins că cineva se ocupă și de pregătirea psihică a motocicliștilor. Poate ajuta la evitarea unor situații neplăcute!

O idee foarte bună!

Irina A. - influencer

Cred că este o idee foarte bună să ai și spritul pregătit, nu doar corpul sau tehnica de rider. Nu poți evolua dacă mental nu ești pregătit!