Anunțam încă din februarie 2021 că lucrăm la platforma on line de cursuri de pregătire mentală pentru motocicliști MotoBiasat. Apoi, am anunțat că filmările sunt gata și că ne apucăm de producție.

Ei, deși documentarea, scenariul și filmările s-au încheiat în primăvară, probleme tehnice legate de partea de producție și post-producție video a MotoBiasat au dus târziu în vară termenele de finalizare a materialelor. Mai mult, o serie de obligații academice ale trainer-ului psiholog Teodor Răileanu-Olariu au făcut ca finalizarea cursurilor pentru platforma MotoBiasat Mental School să fie împinse până târziu în toamnă.


Prin urmare, punctul în care ne aflăm astăzi este de așteptare activă. Asta înseamnă, în limba română, că s-a reluat lucrul la producția video (atât pentru canalul acesta de YouTube, cât și pentru video-lecții). În câteva săptămâni vom deschide accesul pentru cursurile on line de pregătire mentală pentru motocicliști!


Până atunci, fiindcă ne-a prins sfârșitul de sezon cu platforma încă închisă, puteți citi aici sfaturi psihologice care să vă ajute să aveți o închidere de sezon în siguranță. Totodată, puteți vedea primul episod din seria MotoBiasat – pregătire mentală pentru motocicliști pe YouTube!
Țineți aproape pe Facebook și urmărind canalul de YouTube și veți fi primii care vor prinde deschiderea MotoBiasat Mental School (poate chiar live!).
Să ne motociclim sănătoși!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *